Bedroefd om haar heengaan, doch dankbaar om wat zij voor ons is geweest, nemen wij afscheid van
Linda Delvaux
 
     
 
 
   
Linda Delvaux geboren op 1 oktober 1966, echtgenote van Eric De Keuster, haar dochter Cindy De Keuster, was mede oprichtster en secretaris van de hengelsport vereniging vzw Zeevissport.

Linda is sinds begin 2010 getroffen door een hardnekkige ziekte en waar ze met veel moed de strijd is tegenaangegaan om deze te overwinnen. Helaas was de ziekte van een zeer kwade aard, maar ze bleef tot het eind vechten met steeds een goed humeur, zelfs de verpleging van AZ Monica was onder de indruk, toch is Linda Delvaux op 16 september 2010 van ons heengegaan.

Onze trouwe leden van Zeevissport kennen Linda vast van haar sympathieke uitstraling, steeds goed gezind, grappen maken, helpen waar kon en ze had graag vrienden om haar heen. Haar oog appel was haar dochter Cindy, en ze was ook zeer gehecht aan haar hondje Dushi onze mascotte. Linda deed graag mee in de organisatie van onze; Mega Eventing, Mega Zeevissport beurs, Zeehengelsport beurzen en andere evenementen ze ging er helemaal mee in op, en niet te vergeten "Zomer 2008 met z'n allen in de geit" was een leuke belevenis voor haar samen met het Team en Visvrienden.

Linda was dus zeker zeer begaan met de organisatie en ging mee langs bij onze sponsors om mee prijsjes in te zamelen en kwamen we er te kort ging ze mee kiezen in diverse winkels om extra prijzen aan te schaffen. Ze maakte zelf een tombola voor de Zeehengelsport beurs die goed draaide.

Als voorzitter van Zeevissport doe ik graag een oproep aan de mensen en mede sportvissers, het leven kan kort zijn het is beter elkaar te helpen dan elkaar in de haren te zitten. U beseft soms niet hoe hart je voor eigen mens kan zijn! Geniet samen van onze sport in een mooie rustige en natuurlijke omgeving, het zou de sportvisserij in een beter en gezonder daglicht zetten en daar worden we allen  maar beter van!

We herinneren Linda Delvaux als een moedige, plezierige en warme meid, en misschien is ze er vandaag niet meer, maar ik weet zeker dat ze nog steeds bij ons zal zijn, is het niet in het hart of gedachte dan zal het op de verschillende evenementen zijn en er zal steeds over haar gepraat worden hoe ze telkens maal er mee van genoot zulke momenten zullen we dan zeker koesteren.

Mogen wij nog een ongelofelijk dank uiten voor jullie geweldige steun aan Linda en ons gezin:
AZ Monica afdeling Oncologie, familie, vrienden, Team Zeevissport, diverse leden, diverse sponsoren en al deze ik mocht vergeten zijn hartelijk dank!

U wordt allen vriendelijk uitgenodigd deel te nemen aan de vrijzinnige afscheidsplechtigheid met  de asurne,
in aula Chrysant van het crematorium op donderdag 23 september 2010, om 11 uur.
Samenkomst in het cramatorium, om 10.50 uur.
Jules Moretuslei 2, hoek Legerstraat, te Wilrijk - Antwerpen - Belgi

Ter info; wie op de plechtgheid zijn eigen zwarte Zeevissport jacket wil dragen is dit vrij om te doen.

 
  Linda Delvaux,

je had een hart van goud, helaas moeten we met je witte vleugels laten vliegen over onze zilveren stranden waar je zo graag vertoefde, het gaat je goed liefje je zal voor altijd in ons hart blijven voortbestaan...


Wie een gedicht of afscheidsgroet al dan niet met foto wil plaatsen mag deze
inzenden op het volgend e-mail adres:
M-Linda_Delvaux@zeevissport.com

 
 
Tijdens het lezen van de groeten of condoleances kan u onderaan naar een mooi liedje luister wat Linda maar o zo graag hoorde...


 
     
 
Linda,

 Je was voor ons een geweldige moeder voor je gezin, je hielp graag de mensen en vrienden om je heen, je was na al je tegenslagen in het leven steeds optimistisch en kwam er altijd wel doorheen. Je was steeds vrolijk in omgang met de mensen en hielt van leuke babbel onder elkaar, je kon genieten van de natuur en de rust wat je ook kon vinden bij het vissen.

Je was voor ons een moeder van goud, helaas moeten we je te jong laten gaan, je had nog zoveel plannen en lust om gelukkig samen te leven, en we moesten te snel afscheid van je nemen. Vlieg maar naar dat onbewoond eiland van je, met zilveren stranden en helderblauw water, voor jouw het paradijs waar je zo graag heen wilde om in rust verder te leven...Cindy en Eric De Keuster
 
   
  Linda,

2006 is door een wederzijds ontmoeten door een ander historie ineens de site Zeevissport ontstaan waarbij ik getuige was als eerste teamer, Eric en Linda stonden daar samen tot de dag van nu al die jaren voor meer dan 100 % achter. Het plezier het verzinnen en organiseren van allerlei thema's op het vlak van de hengelsport deed Linda en Eric en niet te vergeten Cindy hun dochter het bloed door hun aderen harder stromen.

Linda een kanjer van een vrouw en altijd behulpzaam en voor iedereen klaarstond, of het nu voor een praatje was of voor de inwendige mens het maakte voor haar niets uit. Plezier en het omgaan met anderen mensen was voor haar de grote passie en voldoening.

Nu na een kortstondige en ernstige ziekte is onze Linda er niet meer, abrupt en uit ons grote hengelsport gezelschap gerukt. Vele vragen en geen antwoorden zijn door mijn hoofd geschoten en zal dit dan ook nooit meer gaan begrijpen.

Een ding mijn lieve Linda en ik ben trots en fier dat ik zo'n prachtig mens als u heb mogen ontmoeten. Nooit of ten nimmer zal ik u vergeten, een beeld op mijn netvlies staat gebrand als een prachtige sterke mooie vrouw die voor iedereen klaar stond en een luistert oor had.

Een apart plekje in mijn hart en mijn ziel is er altijd al geweest.


"We meet again"

Je vis vriend

Leo Stoutjesdijk
Team Zeevissport

 
   
  Condoleance,


Na een niet te winnen strijd en toch altijd opgewekt tot het laatste moment is (onze) Linda uit ons midden weggerukt. Linda was een zeer behulpzame vrouw en hielp Eric/Cindy en Team Zeevissport op alle mogelijke manieren, zij zette zich er volledig voor in. Nu Linda van ons is heengegaan zal dit voor iedereen een ontzettend gemis zijn.

Eric en Cindy wij wensen jullie alle kracht en sterkte toe de komende tijd.

Leon Team Zeevissport en Coby, Anouk en Arno van Westen
 
   
  Diep geschokt hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze lieve teamster Linda. Wij willen Cindy en Eric alle kracht en sterkte toewensen om dit zware verlies te verwerken. Linda we zullen je missen, je opgewekt en moedig karakter, je luisterend oor en je helpende hand bij alle evenementen, je blijft altijd in onze gedachten.

Groeten, Marco Team Zeevissport en Marian van Drongelen
 
   
  Linda,

Altijd vrolijk, behulpzaam en stond altijd voor iedereen klaar. Zeker voor haar echtgenote en haar dochter. Daarom is het extra zuur en o zo oneerlijk om haar vaarwel te moeten zeggen.

Eric en Cindy heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke periode.

Linda, we zien elkaar later. Rust zacht.

Eelco van Westen
Team Zeevissport
 
   
  Beste Eric en Cindy,

Hierna volgen woorden van moed en sterkte die ik jullie en de familie toedraag.

Als overtuigde athest had ik graag willen zeggen dat Linda niet van ons is weggegaan. Ze zal altijd leven in ons hart met de best mogelijke en blije herinnering denkbaar en dichter bij ons allen zijn en blijven als nooit tevoor,

Linda, welkom bij ons allen... voor altijd.

Kris van Zandycke
Team Zeevissport
 
   
  Mijn meeste oprechte medeleven en morele steun in deze moeilijke periode. Sterkte aan de familie...

Philippe Mahieu
Team Zeevissport
 
   
  Eric en Cindy,

Mijn innige deelneming. Ik wens jullie en je familie veel sterkte en moed toe in deze moeilijke periode.

Layla Van Hove
 
   
  Beste Eric en Cindy,

Het maakt mij zeer bedroeft te moeten vernemen dat uw echtgenote/ moeder is overleden. Niets is erger dan uw meest geliefde verliezen en niets kan momenteel een troost wezen.
Ik wil je toch zeggen dat mijn gedachte en die van Rita momenteel bij u zijn. Wij wensen u en je familie veel sterkte toe om deze droevige dagen door te komen.

Marc en Rita Van Hoof
 
   
  Eric en Cindy,

Onze oprechte deelnemingen voor het heengaan van uw vrouw en moeder, bedankt om de moedige tekst en foto.

Veel sterkte voor U en Uw dochter,

Werner en Carine
 
   
  Eric en Cindy,

Mijn innige deelneming. Ik wens jullie en je familie veel sterkte en moed toe in deze moeilijke periode.

Jacques & Lisette Simons
 
   
  Hallo Eric en Cindy,

Wat lees ik een vreselijk bericht op de site.
Woorden schieten je dan tekort en de rillingen lopen over je lijf.
Ik heb Linda slechts een paar keer mogen ontmoeten maar de woorden in jullie bericht geven precies het beeld wat ik ervan heb overgehouden.
Ook namens mijn vrouw Carla wens ik jullie veel sterkte, nu en in de toekomst, om zonder Linda verder te moeten gaan.

Vriendelijke groet, Sjaak Kersten
 
   
  Eric en Cindy

Namens Kitty, de kids en mijzelf gecondoleerd met het verlies van je vrouwtje.
Verschrikkelijk. Moge zij ruste in vrede.
Wij wensen jou en je dochter heel vel sterkte in de komende tijd.

John en Kitty Ezendam
 
   
  Beste Eric,

Allereerst mijn medeleven.

Ik heb Linda en jouzelf nooit ontmoet. Maar te horen dat een jaargenoot (ik ben zelf van 13 oktober 1966) veel te vroeg is heen gegaan zet je weer met beide benen op de grond. Reden te meer om iedere dag te nemen zoals die komt en er met volle teugen van te genieten.
Natuurlijk zal dat nu niet meevallen en zal het verdriet een plaats moeten krijgen.
Mogelijk dat de uren aan het water je daarbij helpen, voor mij is dat in ieder geval altijd het geval.
De rust en de tijd om met mijn gedachten elders te zijn, zijn voor mij de reden van het zeevissen.

Nogmaals veel sterkte en ik hoop je persoonlijk eens te ontmoeten.

Groet Harm
 
   
  LINDA

Het doet me pijn dit te horen ik kan het niet geloven?
Eric en cindy ik wens jullie veel sterkte toe.
Ze zal altijd bij ons in gedachten blijven.
En dat ze haar rust mag vinden op de zilveren stranden en helderblauw wateren.

Liesbeth en Pierre Verhoft
 
   
  Beste Eric,

Mijn oprechte deelneming bij het heengaan van je echtgenote.
Ik wens u en je familie veel sterkte in deze droevige dagen.

Marc Van Acker
 
   
  Beste Eric, Cindy,

Ik hoorde afgelopen vrijdag van Leo dit onwaarschijnlijke bericht en kan nu ik je bericht krijg nog altijd maar moeilijk bevatten dat dit zo snel kan gebeuren.

Wij hopen van harte dat de gedachte aan jullie mooie jaren samen, en de steun en het medeleven van de vele vrienden, kennissen, enz om je heen een beetje extra kracht geven om dit grote verlies voor jou en je dochter, het mogelijk maken om het plekje te geven.

Veel sterkte,

Bennie & Monique Muizelaar
Ben's Fishing Tackle Bv
 
   
  Liefste Linda,


Enkele maanden geleden werd ik op de hoogte gebracht dat je een zware storm tegemoet zou gaan. En waarvan je zegt: David en Goliath en in visserstaal: 9 beaufort, N-wind, golven van 8 meter op volle zee.


Ik was ontzettend blij dat je Mega-Eventing Geepvissen 2010 in Zierikzee, jouw bekend visterrein, bijwoonde en dat ondanks de innerlijke pijn.

Toen ik vorige week het nieuws via Eric & Mon vernam dat je lange lijden een einde zou kennen voor jou, jouw naaste familieleden, Team-leden, vrienden en andere kennissen, was het mij een eer om jou nog op te kunnen bezoeken en met je te kunnen praten.

We hadden het over momenten als "een kommeke soep" die je zou klaarmaken voor de komende Mega-Eventing in november voor de Belgische en Nederlandse sportvissers, elkaar bezoeken tijdens ons verblijf in het ziekenhuis, op je "kap" zitten... en dat allemaal zeggende terwijl we diep in ons hart wisten dat je reis naar een heilzamere plek dichter zou zijn dan we wensten.

Sinds het moment ik jouw familie, JIJ-Eric-Cindy-Dushi, heb leren kennen, heb ik een oprecht gevoel dat ik steeds de dag van vandaag meedraag van: "Ja, er bestaan mooie mensen". Zo open, zo eerlijk, zo een aan elkaar samenhangend geheel, steun en toeverlaat, en klaarkijkende ogen die meer zeiden dan zo vele woorden.

Liefste hobby-kok van de eeuw, op-elkaars-kap-zittende vismaat...ik zal je nooit vergeten.
JIJ, Linda, krijgt die plek in mijn hart zodat jij er steeds zal bij zijn wanneer ik de Zeeuwse Kustlijnen wekelijks weer benader om een visje te vangen of om de zilte-geur op te snuiven om die herinneringen met jou te delen!
Vaarwel kamerdaad......

Petro Van den Heuvel
 
   
  Dag lieve Linda,

Ik ken geen mens die het leven met zoveel moed en kracht tegemoet ging als jij.
Ik stond versteld dat iemand die zoveel in haar jonge leven had meegemaakt toch steeds zo goedlachs kon zijn en dan ook nog steeds met plezier voor iedereen klaar stond.
In die paar jaar dat wij je kennen kan ik mij geen enkel moment voorstellen dat ik mij niet goed voelde bij jou.
We hebben steeds wat afgelachen en de shoppingdagen met jou blijven me ook steeds bij.
Eindelijk hadden we dan de vrienden voor het leven gevonden, dat zegt veel over jou aangezien ik niet zo makkelijk vrienden maak.
En dan moet ik hier plots afscheid nemen van een vrouw die iedereen geweldig zal missen.
Je maakte ons leven zoveel rijker en zijn dan ook blij het voorrecht gehad te hebben jou als vriendin in ons hart te hebben mogen sluiten.
Niets zal nog zijn zoals het was, de feestjes, de evenementen, zelfs het gewone leven.

Rust zacht lieve vriendin, onze tijd samen was veel te kort dus ooit zien we elkaar terug.

Wij wensen Eric en Cindy veel sterkte en moed in deze sombere dagen.Raymond en Manuella
 
   
  Hoi Eric en Cindy!

Eric, ik lees hier juist het droevige nieuws man,
hier wil ik u een hart onder de riem steken heeeel veel sterkte met het overlijden van uw echtgenote....
veel sterkte met deze moeilijke dagen.


Steven (delta 1520)
--
Groetjes Steven en Ellen
 
   
  Beste Eric mogen wij u en uw familie langs deze weg veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijden.

Innige deelneming.

Marc en Anita Blancquaert
 
   
  Beste Eric en Cindy,

Ondanks dat we Linda niet persoonlijk hebben gekend, weten we wel van dichtbij hoe het is een levensgezel en moeder te verliezen na een moedig maar uiteindelijk uitzichtloos ziekbed. Daarom wensen we jullie veel moed en sterkte toe dit verlies te verwerken. Koester de warme herinneringen!

Eddy en Nicole Mares
 
   
 
Beste Eric & Cindy

Mijn innige deelneming.
Ik wens jullie en je familie veel sterkte en moed toe.
In deze moeilijke periode.Ludo Simons
 
   
  Lieve mensen,

Wat verschrikkelijk. Hoe erg voor jullie om Linda zo snel te moeten afgeven.
Ik wens jullie veel moed toe en alle mogelijke steun die je kan krijgen.
Blijf er alstublief op vertrouwen dat Linda over jullie waakt en dat ze zelf altijd zo moedig is geweest en dat ze niet zou willen dat jullie leven nu stopt omwille van haar overlijden.

Met heel veel genegenheid

Dr. Koen
 
   
  Woorden schieten te kort, wij leven met jullie mee.
Wij houden niet op met aan jullie te denken.
Verdriet en boosheid omdat het zo moest stoppen.
Alleen herinneringen schieten over.
Linda is voor altijd in ons hart.

Veel steun en troost.

Ronny, Linda en Jeffery
 
   
  Lieve Eric en Cindy,

We zijn enorm geschrokken van dit vreselijke nieuws. We zullen buurvrouw Linda missen...!

Jet, Johan, Raf en Fiea
 
   
  Beste Eric en Cindy,

Woorden schieten te kort bij dit grote verlies van je echtgenote en moeder.
Het was een bijzondere vrouw, blij haar gekend te hebben.
Zij zal dan ook in onze gedachten blijven, al is zij op haar onbewoond eiland.
Onze innige deelneming. We wensen jullie veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Dr en Mariette Vriends
 
   
  Beste Eric & Cindy,

Ik weet niet goed wat te zeggen, maar ben wel stil na het lezen van dit droevig bericht dat veels te vroeg kwam.

Bij deze wens ik jullie en familie veel sterkte toe in deze moeilijke dagen.

Met vriendelijke groeten,
Mick Peeters
 
   
  Lieve Linda,

Ik heb je verschillende keren ontmoet met de Mega-Eventing, beurs etc. en je was altijd oprecht genteresseerd en belangstellend.
Je was een lieve vrouw met een zeer mooie uitstraling.
Je was altijd vrolijk en in voor een geintje. Ik bewaar goede herinneringen aan jou!
Ik vind het ontzettend jammer dat het zo moest lopen, want ik zou je nog zoveel plezier en levensvreugde toewensen.

Eric, ik wens jou en Cindy heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Wat een ontzettend groot verlies zon lieve behulpzame warme vrouw en moeder.

Lieve groeten van Jan Overbeeke
 
   
  Beste Eric en Cindy,

De wereld stond even stil toen ik het afschuwelijke, niet te bevatten, nieuws las.
Stil laat je je gedachten over een aantal ontmoetingen gaan en de diepe indruk die Linda achterliet.
Woorden schieten te kort, misschien beter om stil te blijven, alleen met onze gedachten.
Heel veel sterkte en liefde naar jullie,

Jan Jansen
 
   
  Beste Eric en Cindy,

Het is met veel verdriet en verwondering dat ik het overlijden verneem van uw lief vrouwtje Linda,
wat leven wij toch in een harde wereld dat zoiets moet gebeuren,
ik weet hoe u zich voelt en kan maar enkel mijn innige deelneming aanbieden en u veel sterkte toewensen.

Hier schieten woorden tekort.

Eugene Creten
Theys Myriam
 
   
  Beste Eric en lieve Cindy,

Met veel ontzetting las ik van het overlijden van Linda.
Verschrikkelijk om zon lieve en mooie vrouw en moeder op zo jonge leeftijd te zien heengaan.
Ik wens jullie ontzettend veel sterkte de komende periode.
Linda zal altijd in onze harten zijn

Huil nu maar niet meer
Jouw gevecht is voorbij
Je hoeft niets, je moet niets
Geef de pijn maar aan mij
Ik zal huilen om ons
Om wat mooi was en zacht
Sluit je ogen en slaap maar
Ik houd voor altijd de wacht

Met vriendelijke groeten,
Kees Overweel.
 
   
  Bij deze mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Linda.

Frans Mattheessens
 
   
  Mijn innige deelneming Eric.
Ik wens jullie veel sterkte in deze moeilijke dagen.

Karin Heeb
 
   
  Mijn woorden schieten te kort.
Na het nieuws toen ik hoorde dat jullie lieftallige vrouw en lieftallige moeder is overleden op een leeftijd die ik ook heb.
Ik wil haar een veilige reis toewensen en een behouden aankomst.
Ik vind dit te erg voor woorden, ook omdat ik jullie diversen keren heb ontmoet op visbeursen waar we leuke dingen met elkaar hebben kunnen bespreken over het vissen en jullie mooie vissite.

ERIC en CINDY ik wens jullie veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Jan Boogaart
Jantje uut Tholen
 
   
  Eric & Cindy,

Voor wat er gebeurt is bestaan nooit de juiste woorden,
onze oprechte deelneming.

Wilfried Delta 288 & Ronny Delta 275
Sterkte
 
   
  Ik weet niet precies wat ik moet zeggen, want de woorden schieten mij te kort. Ik wil bij deze dan ook mijn oprechte deelneming aan jullie geven. Ik wens jullie dan ook heel veel sterkte toe in deze moeilijke dagen.

Corn Marijnissen
Rondomdedelta
 
   
  Eric en Cindy,

Langs deze weg wil ik jullie een hart onder de riem steken en hoop ik van harte dat jullie bij elkaar hl vl steun vinden bij elkaar,
bij vrienden en familie, om door te gaan in het leven.
Ik heb het geluk gehad Linda te mogen ontmoeten op de ME's van Zeevissport,
en van de eerste moment wist ik direct al dat ze een sterke vrouw was met het hart op de juiste plaats.
Ze straalde gewoon de warmte en de vriendschap uit,
ze had een luisterend oor en had gevoel voor humor,
kortom een vrouw naar mijn hart.
We zullen haar dan ook missen op de Events..........
maar dat staat ons niet in de weg dat we haar gaan vergeten,
want in gedachten zal ze steeds bij ons zijn!

Waar ze ook mag zijn......
ze is nu verlost van al de pijn en de miserie,
en ze zal zekers gelukkig zijn op haar onbewoond eiland met parelwitte stranden en azuurblauw water.

Eric... Cindy, laat de moed niet zakken in het leven,
ga door ... zo zou Linda het ook gewild hebben.

Met oprechte innige deelneming.

Kris Kinders
 
   
  Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Linda.

Wij hebben haar gekend als een zeer sympathiek mens,
met een warme belangstelling voor onze hengelsport.

Zo blijft zij in onze herinnering.

Wij wensen Eric en Cindy alle kracht toe dit zware verlies te dragen.

Ben en Joke Biondina
KamperlandWeinig nemen en veel geven
altijd hartelijk en warm
als de mensheid zoals jij was
was de wereld niet zo arm
 
   
  Beste Eric, lieve Cindy,

M'n hart sloeg even over, toen ik vanochtend jullie mailtje ontving.
Jullie lieve, warme Linda is er niet meer voor jullie; de drieenheid doorbroken.
Wat een verdriet!

We spreken elkaar slechts zelden en in de afgelopen jaren heb ik Linda twee-drie keer mogen ontmoeten.
Dat heeft echter een mooie herinnering achtergelaten aan een warme, lieve vrouw,
die samen met jullie met hart en ziel begaan was met jullie gezamenlijke hobby.

Dat die ellendige ziekte z snel en definitief heeft toegeslagen; ik besef het nog amper.
Jullie beiden zullen er nu voor elkaar zijn - delen samen de mooie herinneringen,
maar ook de herinneringen aan Linda's oneerlijke strijd.

Eric en z'n twee mooie, lieve vrouwen en nu is n daarvan niet meer tastbaar bij jullie.
Maar in de geest is het trio nog compleet, zal Linda altijd bij jullie zijn.
En voor mij blijft het dan ook: Eric met z'n twee lieve dames.

Alle goeds,
Peter Dohmen
 
   
  Beste Eric en Cindy,

Gecondoleerd met het grote verlies van jullie geliefde vrouw en moeder, we wensen jullie veel sterkte toe voor de komende tijd.

Hengelsport van der Poel - Yerseke
Henk en William
 
   
  Beste Eric & lieve Cindy,

Geschokt door de berichtgeving van het heengaan van Linda.
Helaas kennen wij Linda nog maar relatief kort, veel te kort.
We mochten Linda ervaren als een spontane, enthousiaste en lieve vrouw, vol passie voor team zeevissport.
Bij lezen van dit bericht, dacht ik direct aan een prachtig lied van de populaire vlaamse band Clouseau,
genaamd "Afscheid van een vriend" (lees vriendin).
De tekst van dit onderstaande lied lijkt voor jullie geschreven.

Alles is voorgoed gedaan
Als jij er klaar voor bent
'k Heb aan je zijde gestaan
Mijn God, ik heb je graag gekend

Ik blijf nu hier jij gaat naar daar
En daar is niet zover van hier
We spreken af, ik weet niet waar
En daar ontmoeten we elkaar

Zonder jou tikt de klok even snel
Maar de tijden veranderen wel
Dus ik neem afscheid, jij moet nu gaan
Weet dat je in m'n hart altijd blijft voortbestaan

Slaap zacht, je hebt het verdiend
Je vocht tot aan je laatste zucht
En ga, ga nu m'n vriendin
En droom voor eeuwig opgelucht

Net zoals vroeger kom je wel terecht
Ik weet je vindt een thuis heel gauw
En ik herhaal wat jij me ooit hebt gezegd
In m'n hart blijf ik je trouw

Zonder jou tikt de klok even snel
Maar de tijden veranderen wel
Dus ik neem afscheid, jij moet nu gaan
Weet dat je in m'n hart altijd blijft voortbestaan

En ik weet ik zou dankbaar moeten zijn
Maar precies daarom doet het zo'n pijn

Zonder jou tikt de klok even snel
Maar de tijden veranderen wel
Dus ik neem afscheid, jij moet nu gaan
Weet dat je in m'n hart altijd blijft voortbestaan

Zonder jou tikt de klok even snel
Maar de tijden veranderen wel
Dus ik neem afscheid, jij moet nu gaan
Weet dat je in m'n hart altijd blijft voortbestaan
(clouseau)

Beste Eric & Lieve Cindy, wij wensen jullie alle sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Mark & Felicia van Dijk
Mark van Dijk Yachting - Hobie kayak
 
   
  Beste Eric en Cindy,

Mijn innige deelneming.
Ik wens jullie en de familie veel sterkte toe.

Mike Ooms
 
   
  Eric,

Ik heb zopas het overlijden van je echtgenote vernomen.
Woorden schieten te kort om je mijn medeleven te betuigen.
Ik wens jou en je dierbaren de sterke en de kracht om dit onherstelbare verlies te dragen.

Met vriendelijke groeten,
Koen De Bivre
 
   
  Beste nabestaanden van Linda (Cindy en Eric),

Heel goed kennen doe ik jullie niet, dat gold ook voor Linda, maar na de eerste keer dat ik met jullie in aanraking kwam wist ik dat jullie mensen zijn die mijn grootste passie een warm hart toedragen, zo ook Linda, dat was duidelijk te zien hoe ze zich bezig hield met de prijsuitreiking in caf de Kruik in Yerseke. Dit heeft er toe geleid dat ik lid ben geworden en ook al een wedstrijd heb meegevist. Ik hoop dat jullie de kracht en de rust kunnen vinden om Linda een rustig plekje in jullie hart te geven en er dragelijk mee te kunnen leven dat een vreselijke ziekte jullie uitn heeft gerukt. Ik weet verder niet goed wat te zeggen, wat moet je zeggen?

Veel sterke Cindy en Eric, vaarwel Linda,

Hans van Burg en Familie
 
   
  Eric en Cindy

Onze oprechte deelneming met jullie grote verlies en veel sterkte.

Heiko en Familie
 
   
  Lieve Eric en Cindy,

Als een donderslag bij heldere hemel vernam ik het trieste nieuws dat Linda ons verlaten heeft.

We ontmoeten mekaar het eerst in 2008 en meteen klikte het tussen ons.
Linda een kanjer van een vrouwtje wist dat er bij ons in het hoge noorden geen frietjes verkrijgbaar zijn en serveerde mij de lekkerste frietjes ooit.
Zo kennen we Linda, steeds klaar om iemand te plezieren of te helpen.
Dit is de Linda welke ik me tot het einde der tijden zal herinneren, lief, behulpzaam en altijd vrolijk.

Nog niet zolang geleden zaten we plannen te maken om samen een weekje te vissen.
Plotseling is Linda er niet meer.
Wat kan het leven onrechtvaardig zijn.
Heb er geen woorden voor, ben er kapot van.

Eric en Cindy, wij wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Linda, we see you in heaven

Marc & Vera Van Roie
Srya-Fishing
 
   
  Lieve Linda,

Het nieuws sloeg een vrijdag in als een bom,
we voelen erg mee met je familie vooral met Eric en Cindy die je voor meer dan de volle 100% hebben gesteund in je gevecht tegen je ziekte,
ik ga je enorme wilskracht missen steeds je de winkel binnenkwam straalde het zo van je af .
We wensen je ventje en zeer lieve dochter veel sterkte in deze moeilijke tijd .

Robby & Sandra - Hengelsport Robby Fish
 
   
  Eric en Cindy,

Ik ken Linda slechts oppervlakkig van enkele beurzen, ik wist niets van haar ziekte.
Ik vond haar een erg vriendelijke persoon en vond jou, Eric, een echte bofferd met zo'n vrouw.
Dan plots zo'n bericht, afschuwelijk!
Ik wens jou en je dochter heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Kees Michielsen
 
   
  Het bestuur en de leden van Zeevissersclub 'De Zagers' uit Kapellen voelen met U en Uwe familie mee en wensen de getroffenen veel sterkte toe in deze droevige dagen.

De voorzitter Theo Maes
 
   
  Eric en Cindy,

Veel sterkte in de komende tijd.

Bass
 
   
  Langs deze weg willen wij onze steun en veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

John en Sabine Hengelsport Kingfisher
 
   
  Beste Eric, familie en vrienden

Bij deze wil ik graag mijn medeleven tonen en jullie allen sterkte toe wensen!

Innige deelneming en vriendelijke groeten

Mitte en Patrick
 
   
  Mijn innige deelneming. Ik wens jullie en je familie veel sterkte en moed toe in deze moeilijke periode.

Leo Bolier
Bestuurslid H.S.V. Oosterschelde Zierikzee
 
   
  Beste Eric & Cindy,

Wat vreselijk allemaal,...
Zo jong, zo onrechtvaardig,...

Onze oprechte deelneming en veel sterkte in deze moeilijke dagen.

Vanwege
Familie Peelman - De Prins
 
   
  Eric en Cindy

Namens de jeugd- en witviscommissie van Hsv Oosterschelde, wensen we jullie veel sterkte toe in dit zware verlies.

Johan Verwest
Herman Bolle
Cor van den Ouden
 
   
  Eric en Cindy

Enorm geschrokken van het overlijden van Linda.
We (Jaap en ik) wensen jullie alle kracht toe om dit enorme verlies te dragen.
Hoop je snel te ontmoeten.
Veel liefs van

Lofoten Leo en Odile uit Steenbergen
 
   
  Beste familie,

Ik stond even verbaasd, toen ik het slechte nieuws hoorde van Linda.
Linda was zo vriendelijk en lief, dikwijls kwam ik haar tegen in de winkel.
Ze lachte altijd, ik zal haar glimlach nooit niet vergeten.
Ik wens jullie Eric en Cindy veel sterkte in deze moeilijke momenten.

Lolita en Edwin
Achter buren
 
   
  Beste Eric & Cindy,

Wij wensen jullie heel veel sterkte toe met dit grote verlies van jullie dierbare vrouw & moeder .

Jullie kunnen nu de mooie en waardevolle herinneringen aan haar in jullie harten dragen en koesteren . . .

En ding is zeker, jullie kunnen trots en dankbaar zijn dat zij een deel van jullie leven is geweest .

Een paar zachte woorden doen meer dan je kunt denken, daarom willen wij bij dit groot verdriet ook ons medeleven schenken .

Wij hopen echt dat het helpt, want als zoiets ergs gebeurt vind je de juiste woorden niet . . .

 Vanwege Geert Goos & Nolla Severijns
 
   
  Beste Eric en Cindy,

Wat vreselijk allemaal om dit bericht van je lieve vrouw en onwaarschijnlijk goede moeder te lezen.
Zo jong, zo onrechtvaardig

Wieg me rond de aarde!,
Laat me de zee berijden!,
Laat mijn leven een zegetocht zijn,
Met een eeuwige bries in de rug
En de eindeloze zee vr mij!
Herman Melville


Ik wens je dan ook mijn oprechte deelneming en veel sterkte in deze moeilijke dagen.

Danny Goossen (de Zeeuw)
 
   
  Hallo Eric

Ik wens je heel veel sterkte toe om dit zware verlies te dragen.

Johnnij Meijer - t' Zeepiertje Bootverhuur Yerseke
 
   
  Ondanks dat wij elkaar nooit ontmoet hebben wil ik Eric, Cindy,
familie en alle anderen mijn oprechte deelneming betuigen met dit vreselijk feit.

Veel sterkte

Leo Kik
 
   
  Lieve Eric en lieve Cindy


In deze moeilijke periode alle sterkte en kracht.

Woorden zullen een steun zijn.

Maar t is vooral de tijd die het verdriet verzacht.


Lieve Linda

zo een lieve vrouw
een zorgzame moeder.
nog veelste jong
De vraag blijft dan ook altijd,
waarom?!

We zijn dankbaar dat we jou hebben leren kennen
Als een lieve vriendin.
Jou onvergetelijke lach
En jou altijd goede zin.
Vanaf het eerste moment hoorden we erbij
Jij hield niet van problemen of van stampij
Altijd vrolijk
En alles voor de visserij.
We zullen je missen
Nu en voor altijd

Dannie & Saskia Dorst
D.I.M Hengelsport Stavenisse
 
   
  Lieber Eric!

Mit Betroffenheit habe ich von Jan Jansen erfahren, da Deine Frau Linda gestorben ist!
Ich mchte Dir und Deiner Familie meine tiefe Anteilnahme aussprechen und wnsche Euch viel Kraft fr die Zukunft.

Liebe Gre

Michael Schmidt
 
   
  Eric, Cindy,

Mijn innige deelneming en veel sterkte.

Matthias De Muynck
 
   
  Eric en familie

Mijn innige deelneming en veel sterkte.

Theunis Ludo - North Sea Charters
 
   
  Deze week het nieuws gelezen op de site van het overlijden van uw vrouw.
Hierbij biedt ik u dan ook mijn oprechte deelneming aan.
Het is altijd moeilijk wanneer een geliefde van ons heen gaat, zeker op zo'n jonge leeftijd.
Ik kan u enkel veel sterkte toewensen.


Segaert Francky en Patricia
 
   
  Eric en Cindy,

Onze innige deelneming, wij wensen jullie en je familie heel veel sterkte toe.

Peory, Hengelsport Steenbergen
 
   
  ERIC & CINDY

Ik weet niet goed wat te zeggen, na het lezen van dit droevige bericht.

We kenden LINDA niet maar van gesprekken met jou en je vismaten in NOORWEGEN hebben we veel gehoord.

Daarom komt dit dubbel zo hard aan.

ERIC sterkte met dit verlies ook voor CINDY.

We zien ons vast nog wel een keer bij het vissen.


JOS HERMENS Maastricht

PAUL BERBERS Wanroy

TOON GIETEMANS Oeffelt
 
   
  Vol ongeloof las ik net het vreselijke bericht,
woorden schieten mij tekort.
Eric en Cindy veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Oprechte deelneming,
Danny
 
   
  Eric,

Geschokt lazen wij het bericht van het overlijden van je echtgenote.
Wij wensen je heel veel sterkte toe de komende tijd en hopen dat jij samen met je dochter de kracht vindt om dit vreselijke verlies te dragen.

Chris & Adri
Scandic-mediagroup.nl
 
   
  Beste Eric & Cindy

Wij wensen jullie heel veel sterkte toe, met dit grote verlies van jullie dierbare vrouw & moeder.
Jullie kunnen nu de mooie en de waardevolle herinneringen aan haar, in jullie harten dragen koesteren.
En ding is zeker, jullie kunnen trots en dankbaar zijn dat zij een deel van jullie leven is geweest.
Een paar zachte woorden doen meer dan je kunt denken, daarom willen wij met dit groot verdriet, ook ons medeleven schenken.
Wij hopen echt dat het helpt, want als zoiets ergs gebeurt vind je de juiste woorden niet

Vanwege GEERT  GOOS  &  NOLLA  SEVERIJNS
 
   
  Cindy en Eric

Heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

Innige deelneming.

Heirman BETTY
 
   
  Namens Eric en Cindy,

Bedanken wij U allen voor deze geweldige en warme steunbetuigingen,
waarbij sommige wel zeer hart verscheurend zijn, maar tevens veel moois zeggen over Linda.

De uitvaartplechtigheid was zeer mooi, warm en apart,
er waren dan ook diverse mensen komen opdagen zoals,
Familie, Vrienden, Vrienden van de manage, Vrienden van Zeevissport, Sponsoren van Zeevissport en Collega's van het werken
met daarbij zeer mooie bloemstukken die in aantal overweldigend waren.

Linda had zeer veelvrienden om haar heen hier konden we gisteren getuigen van zijn.

Nogmaals onze dank voor de vele kaartjes, bloemstukken, mailtjes, sms'jes en facebook groeten.

Onze familie in Amerika zal op 4 december 2010 nog een plechtigheid organiseren als eerbetoon aan Linda Delvaux

Linda, ze was een toffe vrouw en moeder, we missen haar enorm veel...

Wie alsnog een groet wil plaatsen is van harte welkom!

Mogen wij U warm en hartelijk bedanken!
Eric en Cindy - Zeevissport vzw
 
     
     
     
     
Disclaimer | Privacy


Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw     Copyright © 2005 - 2018 Zeevissport vzw.      Alle rechten voor behouden.    Laatst gewijzigd op: 13 mei 2018 09:36